Urządzenia i Akcesoria
牛蒡山藥燉排骨
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
排骨 切段(約3公分),以滾水川燙去血水200 克
-
牛蒡 切薄片100 克
-
新鮮山藥 去皮,切大塊(3公分)200 克
-
紅棗6 粒
-
枸杞20 克
-
米酒30 克
-
水800 克
-
鹽 可依個人口味調整1 - 1 ½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
11.8 g
Kalorie
776 kJ /
185 kcal
Tłuszcz
8.7 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
15.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台灣四季好味道
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan