牛蒡山藥燉排骨
TM31 TM5 TM6

牛蒡山藥燉排骨

5.0 (3 oceny)

Składniki

  • 200 克 排骨, 切段(約3公分),以滾水川燙去血水
  • 100 克 牛蒡, 切薄片
  • 200 克 新鮮山藥 ,去皮,切大塊(3公分)
  • 6 粒 紅棗
  • 20 克 枸杞
  • 30 克 米酒
  • 800 克 水
  • 1 - 1 ½ 茶匙 鹽 ,可依個人口味調整

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
776 kJ / 185 kcal
Białko
11.8 g
Węglowodany
15.6 g
Tłuszcz
8.7 g
Błonnik
2.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy