Urządzenia i Akcesoria
番茄炒菇
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭10 克
-
油10 克
-
蔥 切段20 克
-
番茄 洗淨切塊270 克
-
雪白菇 切段160 克
-
鴻喜菇 洗淨切段160 克
-
鹽¼ 茶匙
-
香油¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
2.753 g
Kalorie
259 kJ /
62 kcal
Tłuszcz
3.065 g
Błonnik
3.45 g
Węglowodany
7.026 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台灣四季家常菜
71 Przepisów
Tajwan
Tajwan