Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 蒜頭
- 10 克 油
- 20 克 蔥, 切段
- 270 克 蕃茄, 切塊
- 160 克 白菇, 切段
- 160 克 鴻喜菇
- ¼ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 香油
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 259 kJ / 62 kcal
- Białko
- 2.753 g
- Węglowodany
- 7.026 g
- Tłuszcz
- 3.065 g
- Błonnik
- 3.45 g