龍鬚菜炒肉末
TM5 TM6

龍鬚菜炒肉末

5.0 (5 ocen)

Składniki

  • 10 克 蒜頭
  • 10 克 油
  • 80 克 豬絞肉
  • 20 克 新鮮紅辣椒 ,切片
  • 15 克 豆豉
  • 300 克 龍鬚菜 ,切段
  • 1 大匙 米酒
  • 20 克 水
  • ¼ 茶匙 鹽
  • ¼ 茶匙 糖

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
353 kJ / 84 kcal
Białko
7.068 g
Węglowodany
3.703 g
Tłuszcz
4.088 g
Błonnik
2.135 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy