Urządzenia i Akcesoria
龍鬚菜炒肉末
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭10 克
-
油10 克
-
豬絞肉80 克
-
新鮮紅辣椒 切片20 克
-
豆豉15 克
-
龍鬚菜 切段300 克
-
米酒1 大匙
-
水20 克
-
鹽¼ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
7.068 g
Kalorie
353 kJ /
84 kcal
Tłuszcz
4.088 g
Błonnik
2.135 g
Węglowodany
3.703 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台灣四季家常菜
71 Przepisów
Tajwan
Tajwan