Urządzenia i Akcesoria
茶香燒小排
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭15 克
-
薑10 克
-
油15 克
-
排骨 以滾水川燙去血水350 克
-
米酒10 克
-
蔥 切段20 克
-
烏龍茶 (茶葉)1 ½ 茶匙
-
醬油20 克
-
糖20 克
-
蠔油45 克
-
高湯70 克
-
綜合甜椒 切片100 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
17.8 g
Kalorie
1356.4 kJ /
324.5 kcal
Tłuszcz
24.3 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
6.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
吃茶.品茶
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan