茶香燒小排

茶香燒小排

3.5 2 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    15 克
  • 10 克
  • 15 克
  • 排骨 以滾水川燙去血水
    350 克
  • 米酒
    10 克
  • 切段
    20 克
  • 烏龍茶 (茶葉)
    1 ½ 茶匙
  • 醬油
    20 克
  • 20 克
  • 蠔油
    45 克
  • 高湯
    70 克
  • 綜合甜椒 切片
    100 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 17.8 g
Kalorie 1356.4 kJ / 324.5 kcal
Tłuszcz 24.3 g
Błonnik 0.3 g
Węglowodany 6.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...