牛蒡飯

牛蒡飯

5.0 3 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 1200 克
  • 白米,任一種類 洗淨、瀝乾
    300 克
  • 新鮮毛豆仁
    100 克
  • 牛蒡 去皮、切段
    500 克
  • 白芝麻油
    20 克
  • 紅蘿蔔 切小丁
    50 克
  • 玉米粒
    50 克
  • 醬油膏
    80 克
  • 白芝麻
    15 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 9.56 g
Kalorie 1458 kJ / 348 kcal
Tłuszcz 6.15 g
Błonnik 10.633 g
Węglowodany 64.62 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...