Urządzenia i Akcesoria
牛蒡飯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
水1200 克
-
白米,任一種類 洗淨、瀝乾300 克
-
新鮮毛豆仁100 克
-
牛蒡 去皮、切段500 克
-
白芝麻油20 克
-
紅蘿蔔 切小丁50 克
-
玉米粒50 克
-
醬油膏80 克
-
白芝麻15 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
9.56 g
Kalorie
1458 kJ /
348 kcal
Tłuszcz
6.15 g
Błonnik
10.633 g
Węglowodany
64.62 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan