Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 油
- 10 克 薑 ,切片
- 200 克 白蘿蔔 ,去皮,切塊(約3公分)
- 100 克 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約3公分)
- 65 克 麵輪 ,先以熱水泡軟後擠乾
- 300 克 水
- 1 粒 八角
- 60 克 醬油
- ¼ 茶匙 鹽
- 2 茶匙 味醂
- Wartości odżywcze
- na 1 整份食譜
- Kalorie
- 2864.8 kJ / 685.3 kcal
- Białko
- 34.9 g
- Węglowodany
- 41.5 g
- Tłuszcz
- 44.8 g
- Błonnik
- 6.4 g