滷蘿蔔麵輪
TM5 TM6

滷蘿蔔麵輪

4.1 (8 ocen)

Składniki

  • 10 克 油
  • 10 克 薑 ,切片
  • 200 克 白蘿蔔 ,去皮,切塊(約3公分)
  • 100 克 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約3公分)
  • 65 克 麵輪 ,先以熱水泡軟後擠乾
  • 300 克 水
  • 1 粒 八角
  • 60 克 醬油
  • ¼ 茶匙 鹽
  • 2 茶匙 味醂

Wartości odżywcze
na 1 整份食譜
Kalorie
2864.8 kJ / 685.3 kcal
Białko
34.9 g
Węglowodany
41.5 g
Tłuszcz
44.8 g
Błonnik
6.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy