泰式藜麥海鮮沙拉

泰式藜麥海鮮沙拉

5.0 1 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
2 人份

Składniki

  • 500 克
  • 花枝 切圈
    200 克
  • 蘆筍 切小段
    60 克
  • 玉米筍 切小塊
    60 克
  • 蒜頭
    20 克
  • 新鮮紅辣椒
    10 克
  • 檸檬汁
    2 大匙
  • 魚露
    2 茶匙
  • 1 大匙
  • 李型番茄 切對半
    50 克
  • 藜麥 預先煮熟(詳見要訣)
    120 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 8.5 g
Kalorie 354 kJ / 84.5 kcal
Tłuszcz 1 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 13.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...