Urządzenia i Akcesoria
泰式藜麥海鮮沙拉
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
2 人份
Składniki
-
水500 克
-
花枝 切圈200 克
-
蘆筍 切小段60 克
-
玉米筍 切小塊60 克
-
蒜頭20 克
-
新鮮紅辣椒10 克
-
檸檬汁2 大匙
-
魚露2 茶匙
-
糖1 大匙
-
李型番茄 切對半50 克
-
藜麥 預先煮熟(詳見要訣)120 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
8.5 g
Kalorie
354 kJ /
84.5 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
13.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
藜麥狂潮
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan