Vinegar Pork Knuckle

Vinegar Pork Knuckle

3.4 14 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
8 portions

Składniki

  • pork knuckle cut in pieces (4-5 cm)
    1000 g
  • water
    900 g
  • old ginger cut in slices (0.5 cm)
    120 g
  • young ginger cut in slices (0.5 cm)
    120 g
  • sesame oil
    30 g
  • eggs with shell
    6
  • black vinegar
    200 g
  • sweet vinegar
    500 g
  • palm sugar (gula Melaka)
    110 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 389 kcal / 1628 kJ
Białko 31 g
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 3 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...