
Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie 300 g kaszy bulgur
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
5 porcji
Składniki
-
300 g kaszy bulgur (patrz wskazówka)
-
650 g wody
-
1 łyżka oleju
-
½ - ¾ łyżeczki soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
205.6 kcal /
860.5 kJ
Białko
5.4 g
Tłuszcz
1.8 g
Węglowodany
41.3 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Sód
283.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

RYŻE I KASZE
25 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Gotowanie kaszy jęczmiennej pęczak
35min
Gotowanie kaszy bulgur
25min
Gotowanie kaszy jęczmiennej
20min
Gotowanie kaszy gryczanej
25min
Gotowanie 400 g ryżu brązowego, długoziarnistego
55min
Gotowanie 300 g kaszy orkiszowej pęczak
35min
Gotowanie 200 g kaszy orkiszowej pęczak
35min
Gotowanie 500 g kaszy orkiszowej pęczak
35min
Gotowanie 400 g kaszy bulgur
35min
Gotowanie 200 g kaszy bulgur
35min
Gotowanie 500 g kaszy bulgur
35min
Gotowanie ryżu
25min