Gotowanie 500 g kaszy bulgur

Gotowanie 500 g kaszy bulgur

5.0 3 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
7 porcji

Składniki

  • kaszy bulgur (patrz wskazówka)
    500 g
  • wody
    1075 g
  • oleju
    2 łyżki
  • soli
    1 - 1 ¼ łyżeczki

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 244.7 kcal / 1024.4 kJ
Białko 6.4 g
Tłuszcz 2.1 g
Węglowodany 49.1 g
Błonnik 7.4 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Sód 338 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...