Gotowanie 500 g kaszy bulgur
TM6

Gotowanie 500 g kaszy bulgur

5.0 (3 oceny)

Składniki

  • 500 g kaszy bulgur (patrz wskazówka)
  • 1075 g wody
  • 2 łyżki oleju
  • 1 - 1 ¼ łyżeczki soli

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
1024.4 kJ / 244.7 kcal
Białko
6.4 g
Węglowodany
49.1 g
Tłuszcz
2.1 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Błonnik
7.4 g
Sód
338 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy