
Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie 500 g kaszy bulgur
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
7 porcji
Składniki
-
kaszy bulgur (patrz wskazówka)500 g
-
wody1075 g
-
oleju2 łyżki
-
soli1 - 1 ¼ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
244.7 kcal /
1024.4 kJ
Białko
6.4 g
Tłuszcz
2.1 g
Węglowodany
49.1 g
Błonnik
7.4 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Sód
338 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

RYŻE I KASZE
25 Przepisów
Polska
Polska