Gotowanie 500 g kaszy bulgur

Gotowanie 500 g kaszy bulgur

5.0 3 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
7 porcji

Składniki

  • 500 g kaszy bulgur (patrz wskazówka)
  • 1075 g wody
  • 2 łyżki oleju
  • 1 - 1 ¼ łyżeczki soli

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porcję

Sód 338 mg
Białko 6.4 g
Kalorie 1024.4 kJ / 244.7 kcal
Tłuszcz 2.1 g
Błonnik 7.4 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Węglowodany 49.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...