
Urządzenia i Akcesoria
Conigli rosa
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz. 25 min
7 pezzi
Składniki
Pasta frolla
-
di burro freddo, a pezzi250 g
-
di farina tipo 00500 g
-
uovo1
-
di sale1 pizzico
-
di zucchero300 g
Ganache al cioccolato bianco
-
di cioccolato bianco a pezzi (1 cm)250 g
-
di burro a pezzi70 g
-
di panna (min. 30% di grassi)50 g
-
di colorante alimentare rosa1 - 2 gocce
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
982 kcal /
4110 kJ
Białko
11 g
Tłuszcz
52 g
Węglowodany
117 g
Błonnik
2.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pasqua e Pasquetta
32 Przepisy
Włochy
Włochy