Focaccine con cipolle caramellate

Focaccine con cipolle caramellate

4.5 20 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
25 pezzi

Składniki

Cipolle caramellate
  • 25 g di olio extravergine di oliva
  • 500 g di cipolle rosse in quarti
  • ½ - 1 peperoncino piccante fresco a listarelle
  • 200 g di zucchero di canna
  • 1 cucchiaino di sale
  • 200 g di aceto di vino rosso
Focaccine
  • 400 g di acqua
  • 100 g di latte scremato
  • 6 g di lievito di birra fresco
  • 5 g di zucchero
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 250 g di farina manitoba
  • 150 g di farina tipo 00
  • 7 g di sale

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 123.6 kcal / 517.7 kJ
Białko 2.3 g
Tłuszcz 3.2 g
Węglowodany 21.4 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 0.4 g
Sód 207.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...