Focaccine con cipolle caramellate
TM6

Focaccine con cipolle caramellate

4.6 (19 ocen)

Składniki

Cipolle caramellate

  • 25 g di olio extravergine di oliva
  • 500 g di cipolle rosse in quarti
  • ½ - 1 peperoncino piccante fresco, a listarelle
  • 200 g di zucchero di canna
  • 1 cucchiaino di sale
  • 200 g di aceto di vino rosso

Focaccine

  • 400 g di acqua
  • 100 g di latte scremato
  • 6 g di lievito di birra fresco
  • 5 g di zucchero
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 250 g di farina manitoba
  • 150 g di farina tipo 00
  • 7 g di sale

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
517.7 kJ / 123.6 kcal
Białko
2.3 g
Węglowodany
21.4 g
Tłuszcz
3.2 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Błonnik
0.6 g
Sód
207.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy