Urządzenia i Akcesoria
Japanese Bakery Special Custard
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
24 OZ
Składniki
-
egg yolks from large eggs7
-
sugar3 ½ oz
-
cake flour1 ½ oz
-
whole milk17 ½ oz
-
1 tsp vanilla extractvanilla bean pod seeds only¼
-
unsalted butter cut into pieces1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 OZ
Sód
12.4 mg
Białko
1.5 g
Kalorie
240.7 kJ /
57.5 kcal
Tłuszcz
2.8 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
6.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chinese Tea Eggs
1 godz.
Blueberry Coffee Cake
1 godz.
Steamed Scallion Rolls
3 godz.
Cooking White Rice
25 min
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney) Metric
Brak ocen
Chocolate and Caramel Millefeuille
3 godz. 50 min
Pizza Dough
1 godz.
Fresh Tomatillo Salsa
30 min
Steamed Siew Mai
5 godz.
Fondant au chocolate
50 min
Gluten Free Pancakes and Waffles
45 min
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney) Metric
2 godz. 10 min