Urządzenia i Akcesoria
Japanese Bakery Special Custard
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
24 OZ
Składniki
-
egg yolks from large eggs7
-
sugar3 ½ oz
-
cake flour1 ½ oz
-
whole milk17 ½ oz
-
1 tsp vanilla extractvanilla bean pod seeds only¼
-
unsalted butter cut into pieces1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 OZ
Sód
12.4 mg
Białko
1.5 g
Kalorie
240.7 kJ /
57.5 kcal
Tłuszcz
2.8 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
6.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Classic Pancakes
50 dk
Tomato Beef Casserole
40 dk
Sautéing Shrimp
Değerlendirme yok
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20 dk
Dumpling wrappers
1sa
Dutch Baby Pancake
20 dk
Mixed Herbs Rice
35 dk
Brown Sugar Syrup
20 dk
Spam
1sa 15 dk
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4sa 30 dk
Quick Rise Basic Bread
45 dk
Boniatillo Cubano (Mashed Sweet Potatoes)
55 dk