Urządzenia i Akcesoria
Japanese Bakery Special Custard
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
24 OZ
Składniki
-
egg yolks from large eggs7
-
sugar3 ½ oz
-
cake flour1 ½ oz
-
whole milk17 ½ oz
-
1 tsp vanilla extractvanilla bean pod seeds only¼
-
unsalted butter cut into pieces1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 OZ
Sód
12.4 mg
Białko
1.5 g
Kalorie
240.7 kJ /
57.5 kcal
Tłuszcz
2.8 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
6.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Basic cheesecake
10 godz.
Caramel peach brioche
2 godz. 15 min
Edna's Lemon Curd Teacake
40 min
Apple strudel
1 godz. 20 min
White Tom Yum Seafood Noodles
1 godz.
Classic Chocolate Fudge
3 godz. 10 min
Pumpkin Pie
5 godz.
Sweet Cucumber Pickles (TM6)
Brak ocen
Red Velvet Brookie
50 min
Caramel Peach Kringle
2 godz. 55 min
Caramel Sous-Vide Pineapple
1 godz. 30 min
Mini chocolate bundts
45 min