Urządzenia i Akcesoria
Spinach and Feta Muffins
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
9 pieces
Składniki
-
avocado oil, to greaseolive oil spray to grease
-
lemon½
-
roasted macadamia nuts, unsalted5 oz
-
large eggs organic, pasture-raised5
-
coconut butter mixed well6 oz
-
salt½ tsp
-
baking soda1 tsp
-
frozen chopped spinach thawed and drained (see Tip)5 ½ oz
-
feta cheese crumbled4 oz
-
grated Parmesan cheese3 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
479 mg
Białko
9 g
Kalorie
1377 kJ /
329 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zucchini and Cheese Soufflés
40 min
Creamed Peas and Ham
30 min
Soft and Cheesy Pita Bread
30 min
Sausage and Veggie Frittata and Ayran Drink
40 min
Keto Cream Cheese Pancakes
40 min
Keto Cauliflower Breadsticks
55 min
Green Eggs and Ham Roll-Ups
20 min
Cauliflower Pizza Base
1 godz. 15 min
Quinoa Patties
1 godz.
Ceviche
1 godz. 10 min
Keto Cheddar Biscuits
30 min
Prosciutto and Sun-Dried Tomato Muffins
50 min