Urządzenia i Akcesoria
Focaccia com azeitona e alecrim
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 72 godz.
8 doses
Składniki
Massa velha
-
massa-mãe50 g
-
farinha tipo 6570 g
-
água30 g
-
sal5 g
Focaccia
-
água200 g
-
farinha tipo 65320 g
-
azeite mais q.b. p/ regar75 g
-
sal5 g
-
azeitonas pretas s/ caroço50 g
-
alecrim seco2 c. chá de
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 dose
Białko
4 g
Kalorie
1104 kJ /
264 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Revista Outubro 2018
30 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Pasta de tomate e pistácio
15 min
Spring rolls com molho picante
25 min
Pó de caril (mistura de especiarias)
10 min
Focaccia de espargos verdes e queijo parmesão
3 godz. 40 min
Ceviche de robalo com leche de tigre
2 godz. 15 min
Bolo de cranberries e pistácios
1 godz.
Sopa Pho
50 min
Lasanha caprese
50 min
Cacete com massa-mãe
21 godz. 30 min
Sopa miso
40 min
Focaccia de alecrim e tomate seco
1 godz. 20 min
Focaccias
2 godz.