Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 dientes de ajo, pelados
- 10 g de perejil fresco, sólo las hojas
- 10 g de chile guajillo, desvenado (1 pieza)
- 400 g de champiñones, en cuartos
- 30 g de aceite
- 1 cucharadita de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 426.2 kJ / 101.9 kcal
- Białko
- 3.6 g
- Węglowodany
- 6.2 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Sód
- 590.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de calabacita
25 min
Lentejas estofadas
9 Std.
Coliflor al vapor (300 g) en cestillo
20 min
Sofrito de pimiento rojo y cebolla TM6
25 min
Lasaña boloñesa TM6
2h 30 min
Coliflor gratinada
55min
Champiñones frescos sofritos 300 g TM6
25 min
Salsa boloñesa
35 Min
Champiñones al ajillo
15min
Champiñones o setas al ajillo
20 min
Pimientos sofritos 200 g TM6
20 min
Tocino y champiñones sofritos TM6
20 min