Espagueti carbonara
TM5 TM31 TM6

Espagueti carbonara

4.3 (170 ocen)

Składniki

  • 60 g de queso parmesano, en trozos
  • 30 g de queso pecorino (opcjonalnie)
  • 1 echalot
  • 150 g de cubos de tocino ahumado
  • 20 g de aceite de oliva extra virgen
  • 1200 g de agua
  • ½ cdita de sal fina
  • 350 g de spaghetti
  • 3 huevos
  • 1 yema de huevo
  • ¼ cdita de sal fina, o al gusto
  • 2 pizcas de pimienta negra molida

Wartości odżywcze
na 1 porción
Kalorie
2528 kJ / 604 kcal
Białko
27 g
Węglowodany
63 g
Tłuszcz
27 g
Błonnik
5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy