Urządzenia i Akcesoria
Masa para pizza
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
2 porciones
Składniki
-
220 g de agua a temperatura ambiente
-
1 cdita polvo de malta1 cdita de azúcar
-
2 cditas de levadura seca instantánea, (8 g)20 g de levadura prensada fresca desmenuzada
-
400 g de harina
-
30 g de aceite de oliva extra virgen y un poco más para engrasar
-
1 cdita de sal fina
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 335 g
Sód
1126.1 mg
Białko
23.6 g
Kalorie
3609.1 kJ /
862.6 kcal
Tłuszcz
16.8 g
Błonnik
7.8 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
152 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lasaña boloñesa
2 godz. 30 min
Salsa boloñesa
35 min
Crema pastelera
10 min
Masa para pizza
1 godz.
Azúcar pulverizada
5 min
Bizcocho de limón
2 godz.
Galletas de mantequilla
50 min
Galletas con chispas de chocolate
50 min
Crepas
1 godz. 15 min
Galletas de mantequilla
50 min
Crepas, receta básica
1 godz. 20 min
Salsa bechamel
15 min