Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 300 g de floretes de coliflor
- Wartości odżywcze
- na 100 gramos
- Kalorie
- 116 kJ / 28 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 15 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15 min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40min
Brócoli al vapor (400-800 g) en Varoma
25min
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25min
Coliflor al vapor (400-900 g) en Varoma
30min
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30min
Espinacas al vapor (500 g) en Varoma
15 min