Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de jitomates, muy maduros
- 1 diente de ajo
- 80 g de pimiento rojo, en lata
- 40 g de cebolla
- 100 g de pepino, pelado
- 20 g de vinagre
- 1 ½ cucharadita de sal
- 50 g de aceite de oliva
- pan, tostado para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 911 kJ / 217 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de calabacita
25 Min
Lentejas estofadas
9h
Sopa de cebolla
1óra 10p
Crema de chícharo y jamón crocante
1óra
Sopa de ajo
40 min
Vichyssoise
40 min
Champiñones salteados al ajillo
25 Min
Sopa fría de betabel y yogur
30min
Gazpacho de pepino y hierbabuena
40 min
Mejillones con salsa de jitomate
45 min
Gazpacho con fresas
10 min
Champiñones al ajillo
15 min