
Urządzenia i Akcesoria
Chleb z serem i salami
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
34 kromki
Składniki
-
sera ementaler pokrojonego na kawałki100 g
-
salami pokrojonego na kawałki100 g
-
czerwonej papryki pokrojonej na kawałki80 g
-
mąki pszennej typ 550700 g
-
wody480 g
-
świeżych drożdży pokruszonych40 g
-
ziół włoskich, mieszanych, suszonych2 - 3 łyżeczki
-
cukru1 łyżeczka
-
soli (opcjonalnie)10 g
-
olej do natłuszczenia
Wartości odżywcze na 1 kromkę
Kalorie
102.3 kcal /
428.2 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
2.1 g
Węglowodany
16.7 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Sód
169.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KULINARNE ABC
203 Przepisy
Polska
Polska