Urządzenia i Akcesoria
Budyń czekoladowy
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 porcje
Składniki
-
gorzkiej czekolady, o zawartości min. 60% kakao pokrojonej na kawałki50 g
-
mleka500 g
-
jajko1
-
cukru20 g
-
mąki ziemniaczanej20 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
207.8 kcal /
869.3 kJ
Białko
6.6 g
Tłuszcz
10.6 g
Węglowodany
21.8 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Sód
81.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Dwukolorowy budyń waniliowo-czekoladowy
25 min
Płynny budyń – 1200 ml
15 min
Gęsty budyń – 1100 g
15 min
Gęsty budyń – 600 g
15 min
Kasza manna
15 min
Ryż na mleku z musem malinowym
1 godz. 5 min
Pudding truskawkowy
2 godz. 35 min
Kisiel cytrynowy
10 min
Serek na słodko
5 min
Kisiel
10 min
Deser z kaszy manny
20 min
Gorąca czekolada
10 min