Urządzenia i Akcesoria
Hollandaise
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
250 g
Składniki
-
water10 g
-
lemon juice to taste10 - 20 g
-
unsalted butter cut into pieces150 g
-
egg yolks4
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 250 g
Sód
263.9 mg
Białko
10 g
Kalorie
5241.7 kJ /
1252.8 kcal
Tłuszcz
136 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
82.3 g
Węglowodany
3.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Breakfast and brunch
54 Przepisy
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Homemade basics
49 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Manifesto
202 Przepisy
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Smart cooking made easy with TM6 modes
29 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Thickening with TM6
19 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Może spodoba Ci się również...
Whipped Feta
35 min
Hollandaise sauce
15 min
Lemon curd
20 min
Béarnaise sauce
20 min
Caramelised onions (400-500 g)
25 min
Mushroom risotto
30 min
Nougat glacé with raspberry coulis
24 godz. 25 min
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15 min
No fail béchamel
15 min
Quick béchamel sauce
15 min
Homemade Custard
15 min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 min