Urządzenia i Akcesoria
Butter
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
250 g
Składniki
-
pouring (whipping) cream600 g
-
chilled water500 g
Wartości odżywcze na 25 g
Sód
12.9 mg
Białko
1.4 g
Kalorie
829.8 kJ /
197.5 kcal
Tłuszcz
21.3 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
1.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Butter it up!
15 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia

Homemade basics
49 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia

Manifesto
200 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia

The Basic Cookbook
183 Przepisy
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia

The Basic Cookbook
120 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia

Thermomix® Everyday
68 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia