Urządzenia i Akcesoria
雪菜炒肉絲
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
豬肉絲150 克
-
醬油1 茶匙
-
米酒1 茶匙
-
太白粉1 茶匙
-
油30 克
-
雪菜 以水沖洗去鹽份、切末(約1公分)100 克
-
新鮮紅辣椒 去籽、切絲20 克
-
糖½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
7.9 g
Kalorie
672 kJ /
161 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
3.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
元氣便當菜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan