Urządzenia i Akcesoria
炸蛋蔥油餅
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 片
Składniki
-
中筋麵粉270 克
-
鹽1 茶匙
-
熱水 (約90-95°C)125 克
-
冷水65 克
-
油 少許,抹油和刷油用
-
蔥 切蔥花30 克
-
油炸油80 克
-
蛋6 顆
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 片
Białko
12.5 g
Kalorie
1464 kJ /
350 kcal
Tłuszcz
19.3 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
32.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
麵粉實驗室(上)
76 Przepisów
Tajwan
Tajwan