炸蛋蔥油餅

炸蛋蔥油餅

3.8 4 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 片

Składniki

  • 中筋麵粉
    270 克
  • 1 茶匙
  • 熱水 (約90-95°C)
    125 克
  • 冷水
    65 克
  • 少許,抹油和刷油用
  • 切蔥花
    30 克
  • 油炸油
    80 克
  • 6 顆

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 片

Białko 12.5 g
Kalorie 1464 kJ / 350 kcal
Tłuszcz 19.3 g
Błonnik 0.8 g
Węglowodany 32.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...