Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 90 g de ciruelas pasas sin hueso
- 2 huevos
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 120 g de azúcar
- 200 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 20 g de zumo de limón
- 30 g de piñones
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 851 kJ / 203 kcal
- Białko
- 3.28 g
- Węglowodany
- 23.27 g
- Tłuszcz
- 10.79 g
- Błonnik
- 2.65 g
Alternatywne przepisy
Besos de dama
1小时
Bizcocho de ciruelas pasas (sin azúcar)
1hod. 40min
Pan de cacao y frutas deshidratadas
3hod.
Bizcocho de soletilla (sin azúcar)
1 Std. 10 Min
Empanadillas de naranja con crujiente de avellanas
3hod.
Galletas bretonas (sin azúcar)
1小时
Magdalenas de castañas
20 Min
Rebojos zamoranos
50min
Magdalenas de chocolate y dátiles
45 Min
Magdalenas de almendra
35min
Bizcocho de zanahoria y almendra
1h 20min
Bizcocho de manzana (sin azúcar)
50min