Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 90 g de ciruelas pasas sin hueso
- 2 huevos
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 120 g de azúcar
- 200 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 20 g de zumo de limón
- 30 g de piñones
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 851 kJ / 203 kcal
- Białko
- 3.28 g
- Węglowodany
- 23.27 g
- Tłuszcz
- 10.79 g
- Błonnik
- 2.65 g
Alternatywne przepisy
Pastel de calabaza al cacao con cobertura de fresa
1h 30 min
Galletas de semillas
30min
Bizcocho de calabaza y harina de espelta
50min
Bizcocho de compota de manzana
2h 20 min
Magdalenas de almendra
35min
Bizcocho veteado de manzana
1u.
Magdalenas de chocolate y dátiles
45 min
Cake especiado de melón
1h 25min
Bizcocho esponjoso con cobertura de queso y naranja (sin lactosa)
3h 15min
Magdalenas de zanahoria
30min
Bizcocho de piña
50min
Bizcocho de coco
45 min