Magdalenas con ciruelas y piñones

Magdalenas con ciruelas y piñones

3.1 9 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
16 unidades

Składniki

  • 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
  • 90 g de ciruela pasa sin hueso
  • 2 huevos
  • 100 g de mantequilla a temperatura ambiente
  • 120 g de azúcar
  • 200 g de harina de repostería
  • 1 cucharadita de polvo de hornear
  • 20 g zumo de limón
  • 30 g de piñones

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 unidad

Białko 3.28 g
Kalorie 851 kJ / 203 kcal
Tłuszcz 10.79 g
Błonnik 2.65 g
Węglowodany 23.27 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...