Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g de carne de cerdo ibérico con grasa (secreto, cuello, espalda, etc.) cortada en dados
- 1 cucharadita de granos de pimienta rosa
- ¼ cucharadita de canela molida
- 2 - 3 clavos enteros
- ½ cucharadita de semillas de hinojo
- ½ cucharadita de semillas de cilantro
-
100
g de panceta fresca de cerdo cortada en dados
lub 100 g de tocino cortado en dados - 200 g de manteca de cerdo ibérico
- 50 g de brandy
- 1 cucharadita de sal
- 600 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 50 g
- Kalorie
- 898 kJ / 215 kcal
- Białko
- 6.4 g
- Węglowodany
- 0.2 g
- Tłuszcz
- 20.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.7 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 138.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chocolate & kumquats
40 min
Cannelés
26h
Soufflé al Grand Marnier®
1h
Cocotte de flan de pescado (sin lactosa)
40 min
Pastela de pato con albaricoques y piñones
50min
Vindaloo de cordero - India
1h 40min
Aperitivo de Piamonte
25min
Almogrote
1h
Cremadillos
3h 50min
Chips de fabada y sus dips
3h 50min
Rillettes de sardina con cilantro
5min
Morteruelo
13h 15min