番茄奶酪通心粉

番茄奶酪通心粉

4.9 11 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
2 人份

Składniki

  • 橄榄油
    5 克
  • 洋葱 切块
    80 克
  • 番茄 切块
    150 克
  • 熟火腿 切小丁
    30 克
  • 150 克
  • 1 小撮
  • 干通心粉 选择小弯通心面41号
    80 克
  • 帕玛森奶酪粉 依个人需求添加
    适量

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 444.7 mg
Białko 9.7 g
Kalorie 926 kJ / 221.5 kcal
Tłuszcz 4.1 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Węglowodany 36.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...