Urządzenia i Akcesoria
番茄奶酪通心粉
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
橄榄油5 克
-
洋葱 切块80 克
-
番茄 切块150 克
-
熟火腿 切小丁30 克
-
水150 克
-
盐1 小撮
-
干通心粉 选择小弯通心面41号80 克
-
帕玛森奶酪粉 依个人需求添加适量
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
444.7 mg
Białko
9.7 g
Kalorie
926 kJ /
221.5 kcal
Tłuszcz
4.1 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
36.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
孩子的早餐
15 Przepisów
Chiny
Chiny