Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de aceite de oliva
- 300 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
- 30 g de mantequilla
- 300 g de caldo de pollo
- 20 g de nata (18% materia grasa)
- 30 g de harina de trigo
- ½ - 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 2 pellizcos de nuez moscada molida
- Wartości odżywcze
- na 600 g
- Kalorie
- 3223 kJ / 770 kcal
- Białko
- 14.8 g
- Węglowodany
- 62.4 g
- Tłuszcz
- 52.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 21.3 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 2203.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Arroz basmati (Cocción de arroz)
35 dk
Arroz blanco de grano largo (Cocción de arroz)
35 dk
Salsa holandesa (Espesar)
15 Min
Salsa bearnesa (Espesar)
20 dk
Salsa holandesa de pimiento y pimentón (Espesar)
15 Min
Salsa aurora (Espesar)
15 Min
Solomillo de ternera poco hecho con salsa bearnesa (Al vacío)
2h 20min
Garbanzos con callos (Cocción lenta)
17 Std. 30 Min
Mayonesa a la francesa
5 menit
Salsa de champiñones y vino blanco (Espesar)
30 Min
Salsa de queso azul
10 Min
Salsa bechamel (Espesar)
15 Min