Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de aceite de oliva
- 300 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
- 30 g de mantequilla
- 300 g de caldo de pollo
- 20 g de nata (18% materia grasa)
- 30 g de harina de trigo
- ½ - 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 2 pellizcos de nuez moscada molida
- Wartości odżywcze
- na 600 g
- Kalorie
- 3223 kJ / 770 kcal
- Białko
- 14.8 g
- Węglowodany
- 62.4 g
- Tłuszcz
- 52.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 21.3 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 2203.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Arroz basmati (Cocción de arroz)
35 min
Salsa de queso azul
10min
Crema de guisantes con navajas al vapor
50 min
Flor de alcachofas confitadas con almejas en salsa verde
2 godz. 20 min
Salsa bearnesa (Espesar)
20 min
Arroz blanco de grano largo (Cocción de arroz)
35 min
Salsa de champiñones y vino blanco (Espesar)
30 min
Salsa aurora (Espesar)
15 Min
Salsa holandesa (Espesar)
15 Min
Salsa a la pimienta
20 min
Mejillones con salsa de puerro y mostaza
50 min
Salsa bechamel (Espesar)
15 Min