Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Base de bizcocho
- 4 huevos
- 200 g de azúcar
- 200 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos (reserve una cucharadita para engrasar el molde)
- 200 g de chocolate soluble en polvo tipo Nesquik® (reserve una cucharada para espolvorear el molde)
- 110 g de vino tinto
- 200 g de harina de repostería
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
Cobertura de chocolates
- 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 50 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 100 g de chocolate con leche en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2463 kJ / 589 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 60.5 g
- Tłuszcz
- 35.1 g
- Błonnik
- 2.4 g
Alternatywne przepisy
Bizcocho triple de chocolate
2h 20 min
Brownie marmolado
40min
Chocolate fudge cake
5h 45min
Frosting de mascarpone y cacao
10min
Tarta de chocolate con bizcocho de zanahoria y piña
5h 30min
Pastel de chocolate y queso con pistachos
9 Std. 30 Min
Frosting de chocolate y queso cremoso
10min
Tarta de chocolate y fresas
2小时 15 分钟
Tarta brow-kies (brownie-cookies)
1 godz. 5 min
Tarta de chocolate al vapor con nata montada
1 Std. 10 Min
Frosting de chocolate y mantequilla
10min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h