
Urządzenia i Akcesoria
Cottura del riso a chicco lungo
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
7 porzioni
Składniki
-
di riso bianco a chicco lungo (vedere consigli)250 - 500 g
-
di acqua500 - 900 g
-
di olio extravergine di oliva½ - 1 cucchiaio
-
di sale½ - 1 ½ cucchiaini
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
261.9 kcal /
1108 kJ
Białko
4.9 g
Tłuszcz
1.9 g
Węglowodany
55.6 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Sód
5.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Modalità Cuoci riso
8 Przepisów
Włochy
Włochy