Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 24 ramitas de perejil fresco (solo las hojas limpias y secas)
- 2 - 3 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de vino blanco
-
300
g de caldo de pescado
lub 300 g de caldo de verduras - ½ cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 4290 kJ / 1025 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 18.18 g
- Tłuszcz
- 101.78 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa bearnesa
15 min
Pisto
45 min
Tarta de queso al limón con cobertura de mermelada
5hod. 15min
Almejas a la marinera
30min
Albóndigas en salsa española
55min
Salsa de Pedro Ximénez
35 min
Salsa vizcaína
40 min
Mojo verde
10 min
Alioli
10 min
Mayonesa
5 min
Arroz a la cubana
1óra
Mejillones rellenos al estilo de Puglia
1óra 10p