Salsa verde
TM6 TM5 TM31

Salsa verde

3.9 (32 oceny)

Składniki

  • 24 ramitas de perejil fresco (solo las hojas limpias y secas)
  • 2 - 3 dientes de ajo
  • 100 g de aceite de oliva virgen extra
  • 100 g de vino blanco
  • 300 g de caldo de pescado
    lub 300 g de caldo de verduras
  • ½ cucharadita de sal

Wartości odżywcze
na 1 Receta completa
Kalorie
4290 kJ / 1025 kcal
Białko
5.3 g
Węglowodany
18.18 g
Tłuszcz
101.78 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy