Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 hojas de gelatina
- 100 g de chocolate con frutos secos, en trozos
- 100 g de chocolate blanco para postres en trozos
- 100 g de chocolate negro para postres en trozos
- 300 g de nata (35% de grasa)
- 3 yemas de huevo
- 2 claras de huevo
- 50 g de agua
- 100 g de azúcar
- 4 gotas de zumo de limón
- 30 g de crocanti de almendra
- 30 g de crocanti de almendra o de avellana
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 959 kJ / 229 kcal
- Białko
- 19.4 g
- Węglowodany
- 14.5 g
- Tłuszcz
- 10.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.1 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 377.2 mg
Alternatywne przepisy
Tarta Joker
5h
Vasitos de cheesecake con dulce de leche
2h 15 min
Trifle de uvas y cava
4j 30 menit
Chips con puerro y gambas
25 min
Mousse de chocolate blanco y fresa
2j 10 menit
Mini cupcakes tres chocolates
2j
Crumble frío de frambuesas
25 min
Mousse de chocolate blanco y fresa para dos
2 godz. 20 min
Pastelitos criollos de dulce de membrillo
3h 30min
Cheesecake tres chocolates
4 Std. 40 Min
Milhojas con crema pastelera y nata
1j
Tarta adikosh
2j