Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcocho
- 200 g de azúcar
- 200 g de mantequilla a temperatura ambiente en trozos (y algo más para engrasar el molde)
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharada de vainilla líquida
- 3 huevos
- 1 sobre de polvo de hornear
- 200 g de harina de repostería
Crema pastelera
- 500 g de leche
- 50 g de harina de repostería
- 2 huevos
- 2 yemas de huevo
- 70 g de azúcar
- 1 cucharada de vainilla líquida
Ganache y montaje
- 120 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 100 g de nata (35% de grasa)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2130.8 kJ / 509.7 kcal
- Białko
- 9.8 g
- Węglowodany
- 46.1 g
- Tłuszcz
- 31.8 g
- Błonnik
- 2.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bizcochitos de chocolate rellenos
1h 15 min
Tronco de Navidad con praliné
2h 20min
Tarta San Marcos
4h
Tarta Sacher
3h
Minibicas con dulce de leche
1h 40min
Tarta rosquilla gigante (doughnut)
3h 30min
Pastelitos red velvet de crema de turrón
5h 15min
Tarta mousse de piña
6h 30min
Magdalenas de nata
1h
Tiramisú de chocolate
5h 20min
Magdalenas rellenas de chocolate
30min
Brownie flan
5h 15min