
Urządzenia i Akcesoria
Boston cream pie
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
10 raciones
Składniki
Bizcocho
-
de azúcar200 g
-
de mantequilla a temperatura ambiente en trozos (y algo más para engrasar el molde)200 g
-
de sal1 pellizco
-
de vainilla líquida1 cucharada
-
huevos3
-
de polvo de hornear1 sobre
-
de harina de repostería200 g
Crema pastelera
-
de leche500 g
-
de harina de repostería50 g
-
huevos2
-
yemas de huevo2
-
de azúcar70 g
-
de vainilla líquida1 cucharada
Ganache y montaje
-
de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos120 g
-
de nata (35% de grasa)100 g
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
509.7 kcal /
2130.8 kJ
Białko
9.8 g
Tłuszcz
31.8 g
Węglowodany
46.1 g
Błonnik
2.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Gran menú americano
12 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania