Urządzenia i Akcesoria
Béchamel-Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1100 g
Składniki
-
Butter in Stücken40 - 80 g
-
Milch500 - 1000 g
-
Mehl40 - 80 g
-
Salz½ - 1 TL
-
Pfeffer2 - 4 Prisen
-
Muskat2 - 4 Prisen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
3 g
Kalorie
575 kJ /
136 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Karamellsauce
1 godz. 30 min
Karamell
30 min
Zwiebeln und Speckwürfel anbraten
15 min
Basmati-Reis, gekocht
35 min
Langkornreis, gekocht
35 min
Zwiebeln anbraten
25 min
Béchamelsauce
15 min
Bolognese classico
5 godz.
Schokolade schmelzen (im Varoma)
20 min
Sauce Hollandaise
15 min
Bechamelsauce
15 min
Schnelle Sauce Hollandaise
10 min