Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g Sonnenblumenöl (siehe Tipp)
- 1 Ei (siehe Tipp)
-
1
TL Zitronensaft
lub 1 TL Essig - 2 TL Senf (10 g)
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ TL Salz
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 3190 kJ / 762 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 85 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Nudelteig
1 godz.
Sauce Hollandaise
15 min
Senf-Dill-Sauce
2 godz.
Remoulade
10 min
Sauce Béarnaise
40 min
Lachsbratwurst
3h 15 min
Orangenlikör Pralinen
3h
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 min
Gewürzpaste für Fleischbrühe
45 min
Eierstich (Suppeneinlage)
15 min
Gemüse in Tempurateig mit Sojasaucen-Dip
20min
BBQ-Sauce
40 min