
Urządzenia i Akcesoria
Pasta- und Pizzasauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 Schraubgläser
Składniki
-
Zwiebeln halbiert100 g
-
Knoblauchzehe1
-
Olivenöl20 g
-
stückige Tomaten (400 g)1 Dose
-
Tomatenmark120 g
-
Paprika edelsüß½ TL
-
Paprika rosenscharf½ TL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer1 TL
-
Zucker1 TL
-
Thymian, getrocknet½ TL
-
Oregano, getrocknet1 TL
-
Basilikum, getrocknet1 TL
-
Rosmarin, getrocknet, gehackt½ TL
-
Balsamico, dunkel20 g
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Kalorie
175 kcal /
733 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
20 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
1286 mg