Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 - 500 g Bulgur
- 400 - 800 g Wasser
- ½ - 2 EL Öl
- ½ - 1 TL Salz
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1024 kJ / 245 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 49 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 7.4 g
Alternatywne przepisy
Dinkelkörner, gekocht
8 Std. 40 Min
Garnelen, Paprika und Chili anbraten
20min
Lachswürfel anbraten
15min
Möhrenstreifen anbraten (400 g)
20min
Hähnchenfleischstreifen und Speckwürfel anbraten
15min
Auberginen anbraten (400 g)
35 min
Auberginen anbraten (200 g)
30min
Brauner Langkornreis, gekocht
55 min
Gemischtes Gemüse anbraten
30min
Zucchini anbraten (200 g)
20min
Pilze anbraten (300 g)
25min
Basmati-Reis, gekocht
35 min