Urządzenia i Akcesoria
Maiskolben mit Schnittlauch-Zitronenbutter
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Butter weich, in Stücken90 g
-
Zitronenschale unbehandelt1 ½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Salz1 ½ TL
-
Schnittlauch in feinen Röllchen1 Bund
-
Wasser500 g
-
Maiskolben vorgegart4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
4 g
Kalorie
1122 kJ /
268 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
3.4 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 5/2020
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Äpfel anbraten (400 g)
15min
Äpfel anbraten (200 g)
15min
Grüne Bohnen anbraten
25min
Paprika anbraten (400 g)
25min
Gemischtes Gemüse anbraten
30min
Pilze anbraten (300 g)
25min
Zucchini anbraten (200 g)
20min
Paprika anbraten (200 g)
20min
Auberginen anbraten (400 g)
35min
Auberginen anbraten (200 g)
30min
Kukuruz mit Zitronen-Kapern-Butter und Erdäpfeln
45min
Pellkartoffeln (im Varoma)
40min