Urządzenia i Akcesoria
Maiskolben mit Schnittlauch-Zitronenbutter
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Butter weich, in Stücken90 g
-
Zitronenschale unbehandelt1 ½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Salz1 ½ TL
-
Schnittlauch in feinen Röllchen1 Bund
-
Wasser500 g
-
Maiskolben vorgegart4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
4 g
Kalorie
1122 kJ /
268 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
3.4 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 5/2020
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Türkischer Reis
45 min
Getränkepulver für heiße Schokolade
5 min
Grüne Bohnen anbraten
25 min
Pilze anbraten (300 g)
25 min
Zucchini anbraten (200 g)
20 min
Auberginen anbraten (400 g)
35 min
Auberginen anbraten (200 g)
30 min
Salziges Joghurtgetränk - Ayran
5 min
Granatapfeldrink (石榴汁)
10 min
Kukuruz mit Zitronen-Kapern-Butter und Erdäpfeln
45 min
Orangeade
10 min
Chicken Wings in rauchiger Honigmarinade
1 godz. 30 min