Urządzenia i Akcesoria
Soubise sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
600 g
Składniki
-
vegetable oil20 g
-
brown onions cut into wedges300 g
-
unsalted butter30 g
-
water300 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
pouring (whipping) cream20 g
-
plain flour30 g
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
nutmeg2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 600 g
Sód
2071.9 mg
Białko
8.3 g
Kalorie
2855 kJ /
679.8 kcal
Tłuszcz
52.7 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
23.3 g
Węglowodany
41.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Oysters Mignonette
5 min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30 min
Crème brûlée
7 godz.
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1 godz. 45 min
Steamed Frankfurter Sausages
20 min
Boozy iced coffee
10 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1 godz. 5 min
Inside-out chicken parmigiana
1 godz. 30 min
Gluten free spinach and lemon pasta
1 godz. 20 min
Ricotta and polenta chips
2 godz. 20 min
Panna cotta
6 godz. 15 min