Urządzenia i Akcesoria
Soubise sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
600 g
Składniki
-
vegetable oil20 g
-
brown onions cut into wedges300 g
-
unsalted butter30 g
-
water300 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
pouring (whipping) cream20 g
-
plain flour30 g
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
nutmeg2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 600 g
Sód
2071.9 mg
Białko
8.3 g
Kalorie
2855 kJ /
679.8 kcal
Tłuszcz
52.7 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
23.3 g
Węglowodany
41.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn spring rolls with sweet and sour sauce
1 godz. 20 min
Piri-piri sauce
10 min
Panna cotta
6 godz. 15 min
Tartare sauce
10 min
Rosemary and eschalot gravy
30 min
Prawn noodle curry
10 min
Mushroom sauce
20 min
Panna Cotta
6 godz. 15 min
Chicken and prawn noodles
30 min
Bavarian Cheese Dip
5 min
Goan prawn curry
25 min
Balti coconut fish curry
50 min