Urządzenia i Akcesoria
Soubise sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
600 g
Składniki
-
vegetable oil20 g
-
brown onions cut into wedges300 g
-
unsalted butter30 g
-
water300 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
pouring (whipping) cream20 g
-
plain flour30 g
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
nutmeg2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 600 g
Sód
2071.9 mg
Białko
8.3 g
Kalorie
2855 kJ /
679.8 kcal
Tłuszcz
52.7 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
23.3 g
Węglowodany
41.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apple tart (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std.
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5) Metric
2 Std.
Hong Kong-style roast pork belly
10 Std.
Lemon and Rosemary Infused Oil
15 Min
Pappadums with mint and coriander chutney
50 Min
Cheat's mascarpone
22 Std.
Bordelaise Sauce
55 Min
Lemon caper butter
10 Min
Lychee Sorbet with Vodka
8 Std. 15 Min
Ice cream cookie bowls
6 Std. 15 Min
Mushroom and chicken vol-au-vents
1 Std. 40 Min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 Min