Urządzenia i Akcesoria
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Pear sorbet
-
pears ripe, peeled, halved and cored (approx. 600 g - see Tips)4
-
vanilla pod seeds scraped and reserved½
-
lemon juice4 tsp
-
water for sous vide
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder (see Tips)30 g
-
caster sugar120 g
Butterscotch panna cotta
-
gelatine sheets3
-
ice cold water for soaking (approx. 350 g)
-
brown sugar70 g
-
golden syrup90 g
-
pouring (whipping) cream325 g
-
milk150 g
Caramel sauce
-
brown sugar100 g
-
thickened cream100 g
-
lemon juice a few drops
-
hokey pokey (honeycomb), to serve (see Tips)
-
fresh raspberries to serve
-
fresh mint leaves only, to decorate (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
144.8 mg
Białko
3.6 g
Kalorie
2539.4 kJ /
604.6 kcal
Tłuszcz
26.6 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
17.1 g
Węglowodany
87.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Panna cotta
6h 15min
Lemon meringue tarts
25h 30min
Lemon and raspberry trifle with blueberry sorbet
26h 35min
Grilled scallops with chilli jam
25min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5h 30min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24h 30min
"To die for" mini pavlovas
2h 40min
Nougat glacé with raspberry coulis
24h 25min
Almond shortbread biscuits
2h 10min
Strawberry and meringue semifreddo
12h 15min
Portuguese-style custard tarts
40min
Edna's lemon curd tea cakes
30min