Urządzenia i Akcesoria
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Pear sorbet
-
pears ripe, peeled, halved and cored (approx. 600 g - see Tips)4
-
vanilla pod seeds scraped and reserved½
-
lemon juice4 tsp
-
water for sous vide
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder (see Tips)30 g
-
caster sugar120 g
Butterscotch panna cotta
-
gelatine sheets3
-
ice cold water for soaking (approx. 350 g)
-
brown sugar70 g
-
golden syrup90 g
-
pouring (whipping) cream325 g
-
milk150 g
Caramel sauce
-
brown sugar100 g
-
thickened cream100 g
-
lemon juice a few drops
-
hokey pokey (honeycomb), to serve (see Tips)
-
fresh raspberries to serve
-
fresh mint leaves only, to decorate (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
144.8 mg
Białko
3.6 g
Kalorie
2539.4 kJ /
604.6 kcal
Tłuszcz
26.6 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
17.1 g
Węglowodany
87.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mixed berry pavlova stack
5 godz. 30 min
Pavlova
6 godz.
"To die for" mini pavlovas
2 godz. 40 min
Salted caramel sauce
40 min
Chocolate fondants
30 min
Meringues
5 godz.
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24 godz. 35 min
Profiteroles
2 godz.
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3 godz. 10 min
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
1 godz. 50 min
Lemon and white chocolate lava cakes
30 min
Honeycomb butter
10 min