Urządzenia i Akcesoria
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Pear sorbet
-
pears ripe, peeled, halved and cored (approx. 600 g - see Tips)4
-
vanilla pod seeds scraped and reserved½
-
lemon juice4 tsp
-
water for sous vide
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder (see Tips)30 g
-
caster sugar120 g
Butterscotch panna cotta
-
gelatine sheets3
-
ice cold water for soaking (approx. 350 g)
-
brown sugar70 g
-
golden syrup90 g
-
pouring (whipping) cream325 g
-
milk150 g
Caramel sauce
-
brown sugar100 g
-
thickened cream100 g
-
lemon juice a few drops
-
hokey pokey (honeycomb), to serve (see Tips)
-
fresh raspberries to serve
-
fresh mint leaves only, to decorate (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
144.8 mg
Białko
3.6 g
Kalorie
2539.4 kJ /
604.6 kcal
Tłuszcz
26.6 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
17.1 g
Węglowodany
87.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon meringue tarts
25 godz. 30 min
Lemon meringue pie
3 godz.
Traditional crème brûlée
25 godz.
Lemon curd
20 min
Honey crème caramels
25 godz. 55 min
Panna cotta
6 godz. 15 min
Paris–Brest with praline cream
26 godz.
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2 godz. 30 min
Nougat glacé with raspberry coulis
24 godz. 25 min
Mixed berry pavlova stack
5 godz. 30 min
Salted caramel sauce
40 min
Hollandaise
15 min