Urządzenia i Akcesoria
Kabocha Focaccia
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra to grease3 oz
-
kabocha squash peeled, de-seeded, cubed (2 in.), divided7 oz
-
water7 ½ oz
-
bread flour15 oz
-
rapid rise yeast (2¼ tsp)1 packet/envelope
-
sugar½ tsp
-
2 stalks fresh sage, (leaves only)fresh rosemary (leaves only)2 stalks
-
feta cheese crumbled4 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11 g
Kalorie
1883 kJ /
450 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Focaccia with Sea Salt Flakes
1 godz. 40 min
Spanish Rice
30 min
Asian Somen Noodle Salad
45 min
Focaccia with Rosemary and Honey
1 godz. 10 min
Virginia Sweet Potato Biscuits
35 min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40 min
Beer Bread
1 godz. 10 min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14 godz. 10 min
Cinnamon and Date Twist
50 min
Red Pepper Spanish "Tortilla" with Olive Tapenade
55 min
Baked Mushroom Empanadas
1 godz. 50 min
English Muffin Bread
1 godz. 20 min