![Kabocha Focaccia Kabocha Focaccia](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/879edb23-3e42-464c-a47f-dd87fa397853/Derivates/0ae3c51d-a5ac-4ade-b3b9-713535549f43.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 oz extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 7 oz kabocha squash, peeled, de-seeded, cubed (2 in.), divided
- 7 ½ oz water
- 15 oz bread flour
- 1 packet/envelope rapid rise yeast (2¼ tsp)
- ½ tsp sugar
-
2
stalks fresh rosemary (leaves only)
lub 2 stalks fresh sage (leaves only) - 4 oz feta cheese, crumbled
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1883 kJ / 450 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 59 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Marinara Dipping Sauce
10 Min
Summer Squash Flatbread
50min
Cornbread Pie
1 Std. 25 Min
Cheddar Biscuits
20 Min
Biscuits
40min
Cornbread
40min
Cinnamon Rolls
3 Std.
English Muffin Bread
1 godz. 20 min
Sesame Chicken Nuggets
40min
Goat Cheese Rolls
2 Std.
Focaccia with Rosemary and Honey
1hod. 10min
Pizza Dough (TM5 Metric)
1hod.