Urządzenia i Akcesoria
Kabocha Focaccia
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra to grease3 oz
-
kabocha squash peeled, de-seeded, cubed (2 in.), divided7 oz
-
water7 ½ oz
-
bread flour15 oz
-
rapid rise yeast (2¼ tsp)1 packet/envelope
-
sugar½ tsp
-
2 stalks fresh sage, (leaves only)fresh rosemary (leaves only)2 stalks
-
feta cheese crumbled4 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11 g
Kalorie
1883 kJ /
450 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ham and Onion Biscuit
30 min
Cauliflower Stuffing for Hedonists (Bill Yosses)
55 min
Raspberry Jam
45 min
Apricot Jam
20 min
Herbed Spiral Rolls
35 min
Strawberry Lemonade Cupcakes
35 min
Apple Pancakes
2 godz.
Basil Pesto (TM5 Metric)
10 min
Baguettes
3 godz. 45 min
Manhattan Clam Chowder
55 min
Apple Nut Bread
1 godz. 25 min
Focaccia with Onions (TM5 Metric)
1 godz. 30 min