Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 oz extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 7 oz kabocha squash, peeled, de-seeded, cubed (2 in.), divided
- 7 ½ oz water
- 15 oz bread flour
- 1 packet/envelope rapid rise yeast (2¼ tsp)
- ½ tsp sugar
-
2
stalks fresh rosemary (leaves only)
lub 2 stalks fresh sage (leaves only) - 4 oz feta cheese, crumbled
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1883 kJ / 450 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 59 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Focaccia with Onions
1 Std. 30 Min
Sugar and Spice Nuts
1h 40min
Goat Cheese Rolls
2h
Baba Ghanoush
1 Std. 30 Min
Fruit Galettes (Paul)
1 Std. 25 Min
Dill and Feta Flatbread
1 Std. 20 Min
Ham and Onion Biscuit
30min
Mushroom Pâté
1 Std. 30 Min
Ancient Grain Bread
2 Std. 30 Min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55 min
Focaccia with Onions (TM5 Metric)
1 Std. 30 Min
Beef Empanadas
1 Std. 10 Min