Urządzenia i Akcesoria
Béchamel Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
20 oz
Składniki
-
unsalted butter in pieces1 ½ oz
-
whole milk18 oz
-
all-purpose flour1 ½ oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
ground nutmeg (opcjonalnie)2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 oz
Sód
69.4 mg
Białko
1.1 g
Kalorie
161.4 kJ /
38.6 kcal
Tłuszcz
2.6 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
2.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Béchamel Sauce
15 min
Potato Gratin
1 godz. 10 min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 min
Béchamel Sauce
15 min
Custard
15 min
Thick and Creamy Custard
15 min
Lemon Caper Aioli
10 min
Chocolate Mousse
3 godz. 20 min
No fail béchamel
15 min
Quick béchamel sauce
15 min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 min
Hollandaise
15 min