Urządzenia i Akcesoria
Fresh pasta dough
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
eggs (53-63 g each)2
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
water
-
salt
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
1049 kJ /
251 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rustic Sourdough Bread
28 godz. 10 min
Rustic Sourdough Bread
28 godz. 10 min
Apple Wheat Starter
72 godz. 20 min
Fresh pasta dough
1 godz.
Pizza Dough
1 godz.
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11 godz.
Shortcrust pastry
5 min
Grissini with Parmesan and Herbs
5 godz. 10 min
Mayonnaise
5 min
Sourdough Starter Discard Pizza Dough
4 godz. 10 min
No fail béchamel
15 min
Hollandaise
15 min