![Sushi Rice Sushi Rice](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/550246C1-09C0-4491-B72B-AD152087683B/Derivates/6C0D3B59-520C-496B-B34F-49EE87F6139C.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g sushi rice
- 1000 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 2 tsp caster sugar
- 4 Tbsp rice vinegar
- Wartości odżywcze
- na 500 g
- Kalorie
- 2415 kJ / 570 kcal
- Białko
- 9.5 g
- Węglowodany
- 123.5 g
- Tłuszcz
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Waffles
25min
Seafood and Cream Cheese Rolls
1 godz. 20 min
Chocolate Lava Cakes
55min
Spicy Tuna Rolls
1h 25min
Bao with Pulled Mushroom in BBQ Sauce
1h 15min
Temaki sushi (TM6)
1 Std. 40 Min
Sushi Rice
1 godz. 5 min
Neapolitan Pizza
9 Std.
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney)
1h 30min
Basic Sushi Rice
45min
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1h
Korean Ramen with Tofu
50min