Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g sushi rice
- 1000 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 2 tsp caster sugar
- 4 Tbsp rice vinegar
- Wartości odżywcze
- na 500 g
- Kalorie
- 2415 kJ / 570 kcal
- Białko
- 9.5 g
- Węglowodany
- 123.5 g
- Tłuszcz
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rainbow cauliflower sushi
50 Min
Pico De Gallo
15 min
Waffles
25 min
Shredded chicken in tomato sauce (Tinga de Pollo)
30 Min
Prawn Tempura Rolls
2 godz. 40 min
Bao with Pulled Mushroom in BBQ Sauce
1hod. 15min
Summer Rolls with Peanut Sauce
1 Std.
Teriyaki sauce
25 min
Sushi Rice
1h 5min
Temaki sushi (TM6)
1 godz. 40 min
Seafood and Cream Cheese Rolls
1 Std. 20 Min
Basic Sushi Rice
45 Min