sous-vide慢煮猪排配苹果沙拉

sous-vide慢煮猪排配苹果沙拉

4.5 2 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
3 人份

Składniki

  • 洋葱 切块
    200 克
  • 1 茶匙
  • 新鲜莳萝
    20 克
  • 欧芹叶
    20 克
  • 苹果醋
    40 克
  • 芥末籽酱
    80 克
  • 带骨猪大排 (每块约180克)1.5厘米厚
    3 块
  • (大约),确保袋子被水完全覆盖
    1300 克
  • 鲜榨柠檬汁 (约半个柠檬)
    30 克
  • 酸奶油,含脂量10%
    40 克
  • 调味用
  • 现磨黑胡椒粉 调味用
  • 芹菜根 刨片
    80 克
  • 青苹果
    2 颗
  • 比利时菊苣
    150 克
  • 葵花油
    1 汤匙

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 488 mg
Białko 37 g
Kalorie 1857 kJ / 443 kcal
Tłuszcz 19 g
Błonnik 6.5 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Węglowodany 25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...