Urządzenia i Akcesoria
日式大阪烧
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
日式酱汁
-
蜂蜜20 克
-
日式浓口酱油30 克
-
番茄酱60 克
-
辣酱油40 克
大阪烧
-
葱 切三段2 根
-
水200 克
-
烹大师鲣鱼粉1 茶匙
-
蛋4 颗
-
面粉160 克
-
海盐¼ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
-
卷心菜 切片400 克
-
寿司姜 沥干水分的40 克
-
麻油 煎饼用
-
去皮五花肉 切薄片(见要诀)120 克
-
日式蛋黄酱 上菜用
-
干柴鱼片 上菜用
-
新鲜细香葱 切碎,上菜用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1327 mg
Białko
19.9 g
Kalorie
1961.9 kJ /
467.1 kcal
Tłuszcz
22.8 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
44.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
日料在家做
13 Przepisów
Chiny
Chiny