Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Globos de gelatina
- 7 cucharadas agua
- 27 hojas de gelatina
- 2 - 3 cucharadas de aceite de girasol
Bizcocho
- 200 g de mantequilla
- 150 g de turrón de Jijona blando en trozos
- 50 g de azúcar
- 4 huevos
- 200 g de harina de repostería
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
Frosting
- 150 g de turrón de Jijona blando en trozos
- 150 g de mantequilla a temperatura ambiente en trozos
Montaje
- 2 - 3 cucharadas de coco rallado
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1983 kJ / 474 kcal
- Białko
- 5.5 g
- Węglowodany
- 27.4 g
- Tłuszcz
- 37 g
- Tłuszcz nasycony
- 17 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 103.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cupcakes banoffee pie
5h 40min
Tarta monstruo de las galletas
2h 45 min
Tarta macaron
5hod.
Tarta adikosh
2h
Minicupcakes de Navidad
1h
Cake pops muñeco de nieve
2h
Casita de Navidad
6 Std.
Tarta de piña y coco con frosting de rosas
5hod.
Cupcakes de vainilla
1h
Cupcakes tela de araña
2h 10 min
Galletas de jengibre (gingerbread)
1h 15min
Galletas para decorar
1h 30min