Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Globos de gelatina
- 7 cucharadas agua
- 27 hojas de gelatina
- 2 - 3 cucharadas de aceite de girasol
Bizcocho
- 200 g de mantequilla
- 150 g de turrón de Jijona blando en trozos
- 50 g de azúcar
- 4 huevos
- 200 g de harina de repostería
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
Frosting
- 150 g de turrón de Jijona blando en trozos
- 150 g de mantequilla a temperatura ambiente en trozos
Montaje
- 2 - 3 cucharadas de coco rallado
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1983 kJ / 474 kcal
- Białko
- 5.5 g
- Węglowodany
- 27.4 g
- Tłuszcz
- 37 g
- Tłuszcz nasycony
- 17 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 103.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Helado de brownie
5 Std. 40 Min
Tarta cerebro
1 Std. 40 Min
Casita de Navidad
6 godz.
Cupcakes de chocolate y cacahuete
50min
Minicupcakes de Navidad
1 Std.
Cheesecake tres chocolates
4u. 40min
Casitas navideñas de galleta
1h 30min
Cake pops
2h
Galletas emoticono feliz
1 Std. 40 Min
Red velvet cupcakes
1 Std.
Cupcakes de vainilla
1 Std.
Galletas para decorar
1h 30min