Urządzenia i Akcesoria
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Herb Butter
-
parsley, fresh leaves only3 sprigs
-
dill, fresh leaves only2 sprigs
-
sage leaves, fresh3 - 4
-
rosemary, fresh leaves only1 sprig
-
chives, fresh in pieces (2.5 cm/1 in.)10
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
black pepper, ground¼ tsp
-
unsalted butter softened225 g
Vegetables & Steaks
-
sirloin steaks (approx. 225 g ea., 3 cm/1½ in. thick)4
-
extra virgin olive oil plus extra to brush30 g
-
salt plus extra to season1 tsp
-
black pepper, ground plus extra to season½ tsp
-
rosemary, fresh leaves only, plus extra to garnish1 sprig
-
potatoes peeled, cubed (2 cm/1 in.)450 g
-
water570 g
-
broccoli florets340 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1148 mg
Białko
49 g
Kalorie
3489 kJ /
834 kcal
Tłuszcz
61 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
33 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Blueberry Coffee Cake
1 godz.
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40 min
Egg Salad Sandwiches
25 min
Chicken Enchiladas
40 min
Mixed Herbs Rice
35 min
Cholent
4 godz. 50 min
Avocado Tuna Salad
5 min
Potatoes with Bacon and Hash
2 godz. 15 min
White Pesto Pasta (Metric)
40 min
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1 godz. 20 min
Full menu: lentils, pork tenderloin and salad
2 godz. 40 min
Chicken Mole Verde
1 godz. 5 min